Overstappen van een bestaande alarmtransmissiedienst naar DigiAlarm is heel eenvoudig! Dat geldt ook voor klanten die nieuw instappen en/of voor de eerste keer deze dienst nodig hebben.

OPTIE 1: U bent een eindklant / locatie-eigenaar

Hoe gaat het in zijn werk? Simpel: via de DigiAlarm dienstenpagina bestelt u de dienst met de risicoklasse die bij uw bedrijf past. Een medewerker van DigiAlarm neemt contact met u op voor een intake. Tijdens dit gesprek stemmen we met u af wat er moet gebeuren, om welke locatie(s) het gaat en worden afspraken ingepland. Dat doen we samen met uw eigen vertrouwde beveiligingsinstallateur en meldkamer/PAC. Zo weet u zeker dat uw alarmmeldingen ook in de toekomst veilig aankomen.

Onze overstapexperts hebben verstand van zaken en regelen snel en efficiënt uw overstap/start.
Weet u nog niet precies welke DigiAlarm risicoklasse bij u past, of heeft u specifieke vragen? Bel dan met 0800 – 3444 2526 of neem middels onderstaande knop contact met ons op.

OPTIE 2: U bent een (beveiligings)installatiebedrijf / beveiligingsadviseur

Waarschijnlijk heeft u reeds ervaring met dit type dienst. U installeert en beheert de alarminstallatie op de locatie(s) en regelt de alarmtransmissiedienst. Of u bent intensief betrokken bij de veiligheidssituatie van uw klant/locaties. De optimale werking van uw systeem garanderen doen we graag samen met u!

Hoe wilt u geholpen worden? Persoonlijk op uw bedrijf, online of telefonisch? Onze overstapexperts zijn u graag van dienst om de over- of instap voor uw relatie snel en efficiënt te regelen. Onze meldkamer staat 24/7 ter beschikking voor het testen en inbedrijf stellen van de verbinding(en). U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in ons hypermoderne monitoring center. Bel met 0800 – 3444 2526 of neem middels onderstaande knop contact met ons op.