De verschillen bij alarmdoormelding zijn vergelijkbaar met die bij auto’s op de weg. Om op de weg te mogen, moet een autotype en voertuig door de wetgever en verzekeraars zijn geaccepteerd en goedgekeurd. Echter: daarmee zijn alle auto’s nog niet gelijk! Niet iedere auto is even betrouwbaar. Bij een frontale botsing zit je toch écht liever in een Volvo…

Vergelijk appels met appels en peren met peren

DigiAlarm risicoklasse 3/4

Dat geldt ook voor de diensten van DigiAlarm. Onze alarmtransmissiedienst voor verzekeraars risicoklasse 3 is gelijk aan die voor risicoklasse 4: één dienst voor 2 risicoklassen. Want waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Zo is deze dienst altijd inzetbaar voor hoog risico, ongeacht welke belemmerende en vertragende maatregelen er verder op de locatie precies aanwezig zijn. In veel situaties is dit een goede keuze en een lekkere appel.

DigiAlarm risicoklasse 4-plus: de veilige peer

Wanneer u voor zéker gaat en alle mogelijke risico’s wilt uitsluiten, is DigiAlarm risicoklasse 4-plus de beste keuze. Waarom? Omdat deze dienst anders is dan alle andere beschikbare risicoklasse 4 alarmtransmissiediensten:

  • Bij de reguliere aanbieders loopt de primaire alarmverbinding via het ‘openbare’ internet van de klant, met een besloten back-up verbinding (dual path) via GPRS. Dit is goedgekeurd door de wetgever en verzekeraars. Daarmee ‘mag je de weg op’.
  • De DigiAlarm 4-plus alarmtransmissie maakt géén gebruik van het open internet, maar van een bij de dienst inbegrepen besloten privé-netwerk (geen internet). Daarmee is de verbinding maximaal ongevoelig voor cybercrime en aanvallen van buitenaf (DDoS). Met DigiAlarm 4-plus zijn de kwaliteit van doormelding naar de meldkamer(s) en de integriteit van de gegevens optimaal gewaarborgd.

Het antwoord op de toename van cybercrime

DigiAlarm risicoklasse 4-plus loopt als het ware voorop bij de vraag naar meer beheersing van veiligheid. Cybercrime neemt enorm toe en is een reëel gevaar voor de bedrijfsvoering van grote en kleine bedrijven. Wacht niet af, ben criminelen een stap voor! DigiAlarm 4-plus maakt gebruik van een dedicated privé-netwerk. Omdat deze alarmverbinding helemaal losstaat van internet is de alarmdoormelding pas echt sabotage-proof. Wilt u de allerveiligste oplossing? Dan kiest u voor DigiAlarm risicoklasse 4-plus!