Wellicht dat u via KPN of vanuit de media vernomen heeft dat ISDN gaat stoppen? Dat klopt, in dit artikel leest u wat dit voor u betekent en hoe u hier uw voordeel mee kunt doen.

DigiAlarm maakt géén gebruik van uw ISDN-dienst

Maakt u gebruik van een ISDN-dienst? Vraagt u zich af of het stoppen van ISDN een effect heeft op uw bestaande DigiAlarm-dienst? Goed nieuws: DigiAlarm maakt géén gebruik van de ISDN-dienst. Ook na het verdwijnen van ISDN zal uw alarmtransmissiedienst gewoon blijven functioneren. 365 dagen per jaar, 24/7, precies zoals u dat van ons gewend bent. Maar er is meer goed nieuws: het verdwijnen van ISDN biedt kansen voor uw portemonnee!

KANS 1: U heeft ISDN, maar gebruikt dit niet (meer) voor telefonie

Als u DigiAlarm heeft en uw ISDN-dienst niet meer gebruikt voor bellen, faxen en/of dataverkeer, kunt u gaan besparen. Wij helpen u graag om uw maandelijkse kosten omlaag te brengen! Wanneer u het ISDN-opzegformulier ondertekend retour stuurt, zeggen wij uw ISDN op en gaan uw maandelijkse kosten omlaag.

KANS 2: U gebruikt ISDN nog steeds voor telefonie en wilt een alternatief

Als u op dit moment nog via uw ISDN-dienst belt, hebben we een aantrekkelijk alternatief. Maak uw interesse via onderstaande knop kenbaar en een van onze specialisten neemt contact met u op. Afhankelijk van uw situatie en wensen is er een financieel aantrekkelijke oplossing. Daar hoeft u verder niets voor hoeft te doen: wij nemen u graag al het werk uit handen.

Bijzondere diensten voor optimale veiligheid

Het stoppen van ISDN is een mooi moment om eens wat breder naar uw netwerk en veiligheid te kijken. Bent u bijvoorbeeld op de hoogte van ons Secure & Easy (S&E) veiligheids-telecompakket? Dit is er speciaal voor MKB-bedrijven met een bovengemiddeld hoog risicoprofiel. Deze breedbanddienst combineert pin-, telefoon- en dataverkeer, internettoegang en alarmdoormelding. Veilig en gegarandeerd! En wat dacht u van Mistmonster? Mist is bewezen effectief en preventief tegen diefstal. Met mistbeveiliging eindigt een actie van criminelen onmiddellijk, omdat ze helemaal niets meer kunnen zien. En wat je niet ziet, kun je ook niet stelen!