Cybercrime, DDoS-aanvallen, phishing, hacking en ransomware zijn aan de orde van de dag. Een toenemend aantal ondernemers krijgt jaarlijks te maken met deze vormen van criminaliteit. Voor ondernemers is het dus zaak om hierop te anticiperen en het bedrijf te beschermen. De vraag is allang niet meer óf een bedrijf te maken krijgt met cybercrime, maar wanneer…

Kies de dienst die bij uw veiligheidsrisico past

DigiAlarm biedt een aantal toonaangevende diensten voor de gegarandeerde alarmdoormelding van de signalen van uw inbraakmeldsysteem naar uw meldkamer/PAC. Welke dienst u kiest is afhankelijk van de basiseisen die uw verzekeraar stelt (risicoklasse 1-4) of uw eigen eisen. Uw wensen kunnen hoger liggen dan wat vereist is, als u voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid gaat (risicoklasse 4-plus).
De DigiAlarm-diensten zijn inzetbaar voor alle gangbare typen en merken alarmsystemen, en verzorgen de alarmdoormelding naar de meldkamer/PAC waarmee u een contract heeft afgesloten.

Alleen contact via Nederlandse verbindingen

DigiAlarm risicoklasse 4-plus is hèt veilige alternatief voor standaard open internetoplossingen, die een risico kunnen zijn vanwege het open karakter. DigiAlarm 4-plus maakt uitsluitend gebruik van 100% besloten alarmtransmissienetwerken binnen Nederland. Alarmmeldingen worden vanaf uw locatie over deze besloten netwerken direct afgeleverd bij uw eigen meldkamer/PAC zonder tussenkomst van externe netwerken (internet), datacenters of providers buiten Nederland. Als het gaat over de integriteit van uw organisatie is dat een veilige gedachte.